ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου παρακολουθήσαμε την Παρασκευή όλοι οι μαθητές/ τριες του Σχολείου μαζί με τους  γονείς και τους εκπαιδευτικούς , που οργανώθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ και  ΣΤ΄ τάξης στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές επικοινώνησαν τη σημασία της Ελληνικής Επανάστασης και της Ελληνικής Ιστορίας είναι πολύ ενθαρρυντικός.


Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: κ. Ρούτσια Στυλιανή , κ. Αποστολίδου Μαρία,   η  Μουσικός κ. Τύμπα Μαρία και ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής: κ. Φαρμάκης Γρηγόριος.

Οι μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης μας μετέφεραν στο ηρωικό 21Χόρεψαν λεβέντικα και μας θύμισαν ότι ζούμε σε μια χώρα λαμπρή με αξίες και ιδανικά που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά! Σε μια χώρα που ήρωες έχυσαν το αίμα τους για τη λευτεριά! Σε μια χώρα που γεννήθηκε ο μπουρλοτιέρης Κανάρης, ο γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης , η Μπουμπουλίνα, ο Πατροκοσμά.

Μια χώρα μικρή , μια χώρα σπουδαία, μια χώρα λαμπρή, μια χώρα γενναία.

Με περηφάνεια τιμούμε τις θυσίες των προγόνων μας! Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας και θα αγωνιζόμαστε για μια ελεύθερη Ελλάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *